Els més de 5.000 metres quadrats del Teatre-Auditori des de l'aire

Quico Domingo ens mostra el complex cultural des d'un drone


El Teatre-Auditori té una superfície de 5.615m2, i és obra dels arquitectes Ramon Artigues i Ramon Sanabria. Té una sala polivalent equipada amb alta tecnologia amb una capacitat per a 788 espectadors i un escenari d'uns 400 m2 en format teatre o de 250m2 en format auditori amb campana acústica. Quico Domingo ha fotografiat des d'un drone, vehicle aeri no tripulat, les diferents perspectives de l'equipament demostrant així les grans dimensions de l'edifici.

Saps quins altres equipaments simbòlics de Sant Cugat ha fotografiat Quico? El Celler Modernista, el Sincrotró d'Alba, el Monestir i el Mercat Pere San. No et perdis el següent reportatge fotogràfic i en vídeo del dilluns 18 de maig.

Una mica d'història

Celebració dels 20 anys del Teatre-Auditori (2013). FOTO: L. Grau

El complex cultural es va construir l'any 1993 amb l'objectiu de proporcionar als santcugatencs i santcugatenques una rica i variada oferta cultural al mateix centre urbà. Després de 22 anys d'existència, el Teatre-Auditori s'ha convertit en un referent cultural més enllà dels límits de la comarca, donada la privilegiada situació de Sant Cugat dins la xarxa de comunicacions.

MIRA LA GALERIA D'IMATGES.


El Teatre-Auditori Sant Cugat és un valuós centre d’intercanvi de valors i d’experiències en camps tan diversos com el del teatre, la dansa, la música, la màgia, l’òpera, el circ i la poesia, amb espectacles de reconegut prestigi mundial i amb interpretacions de primeres figures del món artístic i cultural.

Espai patrocinat pel restaurant Xarlot i Ilda's Town Beer

Més informació
 
Comentaris

Destaquem