Els Mossos detenen dues persones intentant robar un rellotge d'alta gamma a Valldoreix

També se'ls investiga per altres dos robatoris violents comesos durant el mes d'octubre a la ciutat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Cugat del Vallès van detenir el 14 de novembre un home de 18 anys i una dona de 20 anys, tots dos veïns de Barcelona, per un delicte de robatori amb violència en grau de temptativa a Valldoreix.

Els fets es van produir pels volts de les 10.15 hores del dia 14 quan la víctima, un home de 75 anys que es trobava dins el seu vehicle, va ser abordat per una dona que es feia passar per col·laboradora d'una entitat sense ànim de lucre.

La dona li va manifestar que recollia roba vella per a persones necessitades i mentre li explicava li va agafar fortament del canell i li va estirar amb força el rellotge d'alta gamma que portava amb la intenció de sostreure-li. L'home va tenir temps de reaccionar i ho va impedir. En veure que no podia consumar el robatori es va ficar dins un vehicle que estava aturat a pocs metres del lloc dels fets i conduït per un home jove, el seu còmplice, i van fugir ràpidament.

La víctima va alertar al 112 i de manera immediata diverses dotacions policials van iniciar una recerca del vehicle que va permetre localitzar-lo a la plaça de Can Cadena de Valldoreix, molt a prop del lloc on s'havien produït els fets.

Els agents van aturar el vehicle i van identificar els dos ocupants que coincidien amb la informació i descripció facilitada per la víctima, motiu pel qual van ser detinguts. Paral·lelament, des de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Rubí es treballa per tal d'esbrinar si els dos detinguts estan relacionats amb dos robatoris més comesos els dies 11 i 29 d'octubre amb el mateix modus operandi a la demarcació.

Aquest 16 de novembre els dos detinguts han passat a disposició del Jutjat de Guàrdia de Rubí qui N'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

 
Comentaris

Destaquem