En marxa el 7è Curs d'Estiu de l'institut de la Infància

L'edició d'enguany compta amb una important novetat: el Fòrum de Literatura i Infància

Sant Cugat acull, des del dimarts 9 de juliol una nova edició de l'Institut de la Infància, una edició que compta amb una novetat rellevant, i és que la proposta aposta per un format innovador: el Fòrum de Literatura i Infància, un programa molt innovador que se celebra fins al dijous 11 de juliol amb un munt d'activitats i classes, amb més de 15 propostes: xerrades col·loqui amb convidats de luxe; tallers inspiradors, presentacions de novetats amb autors i il·lustradors; experiències per portar a l'aula o transformar una escola i omplir-la de contes; taller Expo ideale d'Hervé Tullet; trobades amb editors que et descobriran nous recursos: "Volem oferir un model innovador per tractar la literatura durant la infància", explica Verònica Bronstein, responsable de l'Institut de la Infància.

 

A més es podrà visitar els espais Minimons creats per l’equip de l’Institut de la infància, amb exposicions temàtiques de llibres: "L'objectiu és apropar encara més la literatura a altres activitats relacionades amb els nens, com el joc", apunta Bronstein. El Pati de llibres tindrà un racó de venda i els autors i il·lustradors convidats signaran exemplars. La programació és molt intensiva, amb una nova activitat cada hora.

 

Així, el dimarts 9 de juliol s'ha realitzat la inauguració del curs, al Claustre del Monestir, on s'hi acostaran bibliotecaris i professors de molts indrets de Catalunya: "Creiem important transmetre els nostres valors a l'hora d'introduir els infants a la literatura, i que aquests arribin a altres poblacions", explica Verònica Bronstein.

 
Comentaris

Destaquem