Les propostes més destacades pel cap de setmana

El tercer cap de setmana de juliol ve marcat per la recta final de la Festa Major de la Floresta i la Diada Castellera amb motiu de Sant Cugat

Sant Cugat es prepara pel tercer cap de setmana de juliol amb una gran varietat d'activitats programades, entre les quals cal destacar el final de la Festa Major de la Floresta d'enguany i la Diada Castellera de dissabte amb motiu de Sant Cugat

Divendres 19

El divendres és un dia ple de propostes de la Festa Major de la Floresta, entre les quals destaquen el Concert de la Coral Tardor FM, les parades artesanes del mercat FlorestArt, el 8è Cercatasques amb la Banda Patilla i la Nit Jove de la Floresta. A més, els que vulguin assistir a un esdeveniment cultural tenen dues opcions: el concert de la Cobla Jovenívola de Sabadell, a les 21:30 h al Claustre del Monestir, i la nova projecció del Cinema a la Fresca a les 22 h al Mercantic, Una mujer fantástica. També cal destacar el Sopar benèfic de l'Associació Eines, que se celebra al Club de Petanca de Sant Cugat a les 20:30 h.

 

Dissabte 20

El dissabte continua la Festa Major de la Floresta i es torna a celebrar la Nit jove a les Pistes Poliesportives, així com el III Campionat d'Escacs i la XXVII Trobada de paellers i paelleres, entre altres. La Fundació Vicente Ferrer organitza a les 20:30 h la Caminada de la llum, per recaptar fons per la construcció de cases a l'Índia. A més, els Castellers de Sant Cugat celebren la Diada Castellera amb motiu de Sant Cugat, amb un munt d'activitats programades.

Diumenge 21

El diumenge és l'últim dia de la Festa Major de la Floresta i les activitats més destacades són la Festa de l'escuma, de 12 h a 14 h a les Pistes Poliesportives, i la cantada d'havaneres amb Els Cremats i el rom cremat per a tots els assistents, l'últim esdeveniment important de la Festa Major d'enguany. Aquells que ho prefereixin poden anar a fer una visita guiada a la col·lecció Marilyn Monroe, amb reserva prèvia, o bé fer una passejada pel Mercat de Brocanters del Mercantic.

Activitats infantils

El divendres les famílies amb nadons de fins a 18 mesos poden anar a la Biblioteca Miquel Batllori de Volpelleres, on d'11:30 h a 12:30 h se celebra l'Espai Nadó. El diumenge el Centre Obert de Can Llobet ha organitzat una activitat infantil d'11 h a 14 h a les Pistes Poliesportives en el marc de la Festa Major de la Floresta i els infants majors de 4 anys poden acudir al Taller d'origami, que se celebra al Petit Japó del Mercantic de 14 h a 15 h.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?