L'església del Monestir acull un concert en benefici de Càritas Ucraïna

El concert per a la Pau a Ucraïna serà a les 20:30 a l'esglèsia del Monestir

Músics d'arreu del món s'uneixen en un clam per la pau en un concert que tindrà lloc dissabte, 23 d'abril, diada de Sant Jordi, a les 20:30 h, a l'església del Monestir. L'entrada és lliure i serà en benefici de Càritas Ucraïna per a desenvolupar els programes d’atenció a les persones i la coordinació amb les Càritas dels països fronterers, principals receptors dels refugiats per la guerra. L'organització és a càrrec de les entitats que formen part de Sant Cugat amb Pau Casals i té el suport de l'Escola Fusió, TOT Sant Cugat, la Parròquia de Sant Pere d'Octavià i l'Ajuntament de Sant Cugat.

Els músics que participaran són de primer nivell i estan encapçalats pel matrimoni format per la violinista ucraïnesa Ala Voronkova i el pianista i director d'orquestra rus Guerassim Voronkov. Estaran acompanyats d’Ana Häsler, Dengra Rafael, Olga Kobekina, Romina Krieger, Andriy Marenich, Rosa Mateu, Kimiyo Nakako, David Piltyay Grande, Daria Piltyay, Sara Rojo, Feodor Vaselov i Sergi Vicente que interpretaran, entre altres, obres de Bach, Chopin, Prokofief, Paganini, Elgar, Falla, Sarasate, Morera, Strauss, Khachaturian i Lehar.

 

thumbnail Cartell Concert Música per la Pau a Ucraïna

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem