La Festa Major de Valldoreix 2022 ja té cartell oficial

‘Festa i color 22’ d’Esther Ballester i Alfonso Giménez guanya el Concurs de Cartells de la Festa Major 2022 de Valldoreix

Ja hi ha cartell oficial de la Festa Major de Valldoreix. L’obra d'Esther Ballester i Alfonso Giménez va ser la més valorada entre els 16 originals presentats en la categoria d’adults del certamen artístic i va ser l’elecció del jurat.

Les categories juvenil i infantil van ser casualment per als germans santcugatencs Guim i Ton Urgell amb els treballs Castellers, en categoria juvenil i Nit de Festa Major en categoria infantil.

Els membres del jurat del concurs van ser la vocal de Cultura, Susana Herrada, la dissenyadora de Nina Roma, les artistes Claudia Salamonesco i Cristina Cabané, i el pintor i dibuixant Miquel Pellicer.

Com a premi, els guanyadors en categoria d'adult s'emporten 500 euros, i el guanyador de categoria juvenil 300 euros. El premi infantil és un lot de material artístic valorat en 100 euros.

Cartell de la Festa Major de Valldoreix 2022

Cartell de la Festa Major de Valldoreix 2022

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem