La Festa Major de Valldoreix segueix en peu i es busca cartell

L'EMD de Valldoreix convida la ciutadania a dissenyar el cartell per la Festa Major de la vila

La Festa Major de Valldoreix segueix en peu malgrat la pandèmia del coronavirus i l'EMD manté la intenció de celebrar-la els dies 16, 17, 18, 19 i 20 de setembre. Tot i la incertesa per com afectarà la crisi de la Covid-19 a la celebració dels actes de la festa grossa, l’EMD ha volgut avançar cap a la recuperació de la normalitat, a l’espera de quina serà la situació després de l’estiu. Seria l'única festa major de l'any a Sant Cugat.

Més info: S'anul·la la Festa Major

 

Així, s'ha posat en marxa el concurs per triar quin serà el cartell oficial de la Festa Major de Valldoreix 2020. El certamen està obert a tota la ciutadania i les obres es poden presentar fins el 3 de juliol de manera presencial a la Casa de la Vila. A més de la pertinent proposta gràfica, caldrà lliurar en un sobre tancat l’informació personal de l’artista i el seu contacte, així com, en cas que el concursant sigui menor d’edat, un permís de la mare, del pare o tutor/a.

Els i les concursants també poden lliurar els seus treballs a través de correu electrònic amb l’assumpte ‘Concurs Cartells Valldoreix’. El correu ha d’incloure un document adjunt amb les dades personals. (Les bases del concurs).

 

Els participants estaran separats en tres categories dividides per l’edat: de 6 a 13 anys, de 14 a 17 anys i majors de 18 anys. Atesa la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia de la Covid-19 el jurat del concurs valorarà especialment els treballs que incloguin alguna referència al coronavirus, com poden ser les mesures de distanciament social o els elements de protecció contra la malaltia.

200 euros com a premi

Com és habitual en aquests certàmens, les propostes presentades no podran anar signades, ni podrà participar cap persona que tingui qualsevol relació econòmica o laboral directa o indirecta amb l’EMD de Valldoreix. Els premis consistiran en 100 euros en material de belles arts pel cartell guanyador de la categoria de 3-6 anys, 300 euros per a la millor obra de la modalitat de 14 a 17 anys i 300 euros per l’original més valorat de la categoria d’adults.

A més, el creador del cartell que resulti escollit pel jurat especialitzat com a imatge de la Festa Major rebrà un premi de 200 euros addicionals com a reconeixement.

 
Comentaris

Destaquem