La forta tempesta deixa petites incidències a Sant Cugat

La ciutat ha requerit algunes intervencions dels cossos d'emergència local i de la Generalitat

Tal com va alertar dijous el Servei Meteorològic de Catalunya en activar un avís per pluja a la ciutat, Sant Cugat ha rebut pluja intensa acompanyada de tempestes la nit del dissabte 31 de juliol que ha acumulat 12,6 mm de precipitació, segons les dades registrades per l'estació meteorològica del CAR.

Aquesta tempesta ha provocat que els Bombers de la Generalitat hagin hagut de fer aquesta nit i matinada sis serveis a causa de petites incidències al municipi. Han caigut arbres, s'han desprès plaques metàl·liques de la teulada d'un habitatge,  un cable ha espetegat al carrer i un arbre ha caigut a sobre d'un cotxe al carrer Sant Juli.

Intervencions notificades per l'Ajuntament

D'altra banda, l'Ajuntament de Sant Cugat ha informat d'11 actuacions dutes a terme a la ciutat per petits incidents a causa de la pluja intensa que va afectar la ciutat ahir a la nit. 

 

El consistori ha informat de la caiguda de diversos arbres o branques a sobre la calçada. Un arbre caigut ha tallat el camí a l'avinguda d'Emeterio Escudero i ha requerit la intervenció dels bombers i els cossos d'emergència local, entre els quals hi havia voluntaris de l'ADF. Una branca trencada d'un arbre ha caigut a sobre un cotxe al passeig Torreblanca amb la rambla del Celler i una altra branca ha ocupat la vorera a la rambla del Celler. A més, la patrulla de la Policia Local ha tallat un arbre que ha caigut al carrer Irun.

A més, la patrulla de la Policia Local ha detectat una gran acumulació d'aigua a la calçada del carrer Ventura Gassol amb avinguda Can Volpelleres.  La mateixa patrulla ha retirat les fulles dels arbres que estaven tapant l'embornal i, a conseqüència d'aquesta acció, ha baixat l'aigua acumulada.

Una altra actuació que ha informat l'Ajuntament és la que ha dut a terme la patrulla quan ha doblegat fins a trencar-lo un senyal a punt de caure a l'avinguda Cerdanyola com a mesura preventiva.

D'altra banda, la patrulla de la policia, l'ADF i els bombers han intervingut en la caiguda d'un arbre a sobre d'un vehicle al carrer Sant Juli. S'han notificat d'anys al vehicle.

A més, els bombers han intervingut al carrer Adrià Gual perquè unes planxes metàl·liques de la teulada d'un edifici han caigut a sobre de la calçada. Al carrer Abat Marcet els bombers també han intervingut perquè s'ha detectat que a un cable elèctric de l'enllumenat públic li saltaven espurnes. En ambdues intervencions ha participat també la patrulla.

Els agents de la Policia Local han notificat també que un contenidor d'escombraries s'ha trencat després de patir una caiguda i els voluntaris de Protecció Civil han detectat que la plaça Coll Favà havia quedat inundada. Han hagut de netejar les fulles de l'embornal del clavegueram.

Totes aquestes actuacions han estat motivades pels efectes de la intensa pluja amb tempesta que ha afectat la ciutat aquest dissabte a la nit. Una pluja que ha generat algunes reaccions a les xarxes, ja que el mes de juliol ha sigut un dels més secs a la ciutat.

 
Comentaris

Destaquem