Fridays For Future vol continuar la seva lluita des dels balcons

La formació vol reunir als santcugatencs cada divendres per seguir lluitant per la defensa de la Terra

Els joves de Fridays For Future de Sant Cugat animen als santcugatencs a sortir cada divendres al balcó, a les 21 hores, per continuar reivindicant la seva lluita per protegir la Terra. D'aquesta manera, el moviment proposa fer una manifestació mitjançant llums i ombres dels cartells que cadascú pot fer des de casa seva, juntament amb càntics.

"Malgrat el confinament, no ens aturem, després de setmanes de treball intern volem fer arribar a tota la població un missatge clar, contundent i ferm. Fridays For Future Sant Cugat del Vallès no aturarà mai les seves reivindicacions, les seves propostes, les seves accions, les seves exigències i el seu missatge per tota la ciutadania de la nostra ciutat" assenyalen els joves en el seu comunicat.

Així doncs, els joves de Fridays For Future volen "seguir pressionant i no deixar enrere tot pel que portem treballant mesos i mesos", ja que consideren que davant d'aquesta situació d'excepcionalitat, "s'ha deixat més palesa que mai la petjada que els humans estem deixant al nostre planeta".

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

 

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem