contingut promocionat

 

mirasolcentre logo

 

Gaudeix del Nadal a Mira-sol Centre!

Activitats pensades per celebrar el Nadal en família

La Centralitat Comercial Mira-sol Centre es comença a preparar per celebrar com cada any les festes de Nadal. Per fer-ho, en aquesta ocasió han preparat tot un seguit d'activitats perquè les famílies gaudeixin d'una bona estona tots junts.

 

b mira sol

 

El divendres 21 i el dissabte 22, el Pare Noel s'aproparà al hall del Mira-sol Centre per escoltar els desitjos dels més petits de la casa. Des de les 17.30 h fins a les 20 h, l'encarregat de repartir els regals de Nadal per tot el món estarà ben atent apuntant-se què volen els nens de Sant Cugat.

Dissabte 22 al matí, d'11 a 13 h, just abans de la visita de Pare Noel, el Caga-tió farà les delícies dels més petits cagant sorpreses per aquells que li piquin més fort. Durant el matí, a més, en el hall del centre hi haurà diversos tallers per passar-s'ho bé en família. Aquests tallers també se celebraran el dia 24 d'11 a 13 h.

Els nens faran cagar el Tió el dissabte 22 al hall del centre

Ja un cop dins l'any nou, el dia 3 de gener se celebrarà dins la sala polivalent de la Biblioteca, un taller per escriure la carta ses majestats els Reis Mags, que els més petits de la casa podran entregar als patges reials.

Pels pares també hi ha promocions! Del 10 al 16 de desembre hi haurà promocions als comerços de la planta 1 amb les quals podreu entrar en el sorteig d'una fantàstica panera el dia 17.

I per posar-ho encara més fàcil, els dies 23 i 30, el centre obrirà de 9 a 15 h, mentre que el 24 i 31 de desembre tindrà les portes obertes de 9 a 19.30 h.

 
Comentaris

Destaquem