La gent gran, protagonista del pregó de la Festa Major del Monestir - Sant Francesc

Hi haurà una 12a d'activitats durant la festivitat i serà necessari fer una reserva prèvia per participar en qualsevol acte

El barri del Monestir - Sant Francesc viurà de nou la seva particular Festa Major, entre el divendres 1 d'octubre i el diumenge 3, amb una 12a d'activitats per a totes les edats. Amb això, el barri recuperarà la seva Festa Major, després de no poder celebrar-la en la darrera edició a causa de la Covid-19.

Enguany, els protagonistes de la festivitat serà el col·lectiu de la gent gran, i és que el pregó anirà a càrrec de representants de la Residència Sant Cugat i de l'Associació de la Gent Gran de Sant Cugat, el divendres 1 a les 19h. L'objectiu d'aquest pregó és retre homenatge a aquest col·lectiu tan afectat durant la pandèmia i com a reconeixement a la vàlua de la gent gran a la nostra societat.

També, i com cada any, la cultura popular estarà present en la Festa Major del barri del Monestir - Sant Francesc, amb la participació dels Diables de Sant Cugat, els Bastoners de Sant Cugat, els Caparrots de Sant Cugat i l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat. A més, en aquesta edició no faltarà la música, en mans de l'Aula de SoAmericanus. D'altra banda, les tradicionals matinals esportives tornaran a ser presents en aquesta 18a edició de la Festa Major barri del Monestir - Sant Francesc, mentre que la novetat d'enguany serà una pedalada familiar.

Amb tot, serà necessari fer reserva prèvia per poder participar en qualsevol de les activitats, una reserva que es podrà fer a partir del dilluns 27 de setembre. El Xalet Negre oferirà també un servei d'acompanyament per aquelles persones que necessitin suport per reservar les entrades en línia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem