contingut promocionat
logo visit sant cugat

Guanya dues entrades per descobrir el Monestir com mai

L'atzar és qui marcarà el rumb de la visita al Monestir

Si vosl descobrir el Monestir de Sant Cugat d'una forma irrepetible i única, estàs de sort. El TOT Sant Cugat i VisitSantCugat sortegem dues entrades per fer una visita improvisada a aquesta joia arquitectònica: l'improclaustre. Si vols aconseguir aquestes entrades, omple el formulari que trobaràs més a vall. Pots participar fins el dimarts 23 de juliol de 2019 a les 11 h. Molta sort!

A la visita, l'improvisació té un paper clau, ja què els visitants són els que decideixen què volen veure. Durant l'improclaustre, a més, els visitants escolliran els temes sobre els quals parlarà el guia i gràcies a unes regles bàsiques i l'atzar, gaudiran d'una visita una pels voltants dels capitells del Claustre.

 

Més visites al Monestir

I si no ets l'afortunat o l'afortunada, recorda que també pots fer la visita "Nit de Llegendes Nocturnes", tots els dissabtes fins al 7 de setembre; i "El Monestir més poderós del comtat de Barcelona", tots els dissabtes a les 10h.

A la primera activitat descobriràs la història, les llegendes i els éssers màgics que amaga el Monestir de Sant Cugat acompanyat d'un monjo benedictí i una llàntia en una atmosfera de misteri. A la segona, en canvi, podràs conèixer la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona, mentre visites l'església i puges al campanar per gaudir d'una panoràmica impressionant de Montserrat i Collserola.

 

monestir retoc web

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 

 
Comentaris

Destaquem