Guanya el patinet elèctric que sorteja Sorea pel Dia Mundial de l'aigua

Participa en aquest sorteig i endú-te a casa aquest patinet elèctric

Aquest divendres, 22 de març se celebra el Dia Internacional de l'Aigua. Coincidint amb aquesta efemèride i amb l'objectiu de conscienciar sobre un futur més verd i més sostenibleSorea, la companyia d'aigua, sorteja un patinet elèctric

El Dia Mundial de l'Aigua, es va començar a celebrar des de l'any 1993, per conscienciar sobre un ús racional d'aquest recurs escàs i imprescindible per la vida. Les Nacions Unides i altres entitats com Sorea, dediquen aquesta jornada a implementar recomanacions i promoure diverses activitats que fomentin una consciència col·lectiva per no malgastar aigua. 

El patinet elèctric, un Xiaomi model Mi Electric Scooter M365 té una autonomia de 30 km. A més, el patinet, amb un valor de més de 360 €, és plegable i de color negre. Aquest mitjà de transport individual és una manera neta, ràpida i àgil per circular per qualsevol ciutat.

Per participar en aquest fantàstic sorteig, només hauràs d'omplir el formulari que s'adjunta més avall i respondre correctament a les tres preguntes. Molta sort a tots i a totes!

Si no pots veure el formulari, fes clic aquí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem