Guanya un emblanquiment dental valorat en 450€

Per participar en el sorteig només has de ser major de 18 anys i omplir el formulari

Si estàs pensant a millorar l'aspecte del teu somriure, ara tens la possibilitat de participar en aquest nou sorteig de Clínica Presidental Sant Cugat i guanyar un emblanquiment dental valorat en 450€. La sessió, que té una duració de dues hores, la fa un dentista especialista amb el mètode Philips Zoom, un dels millors sistemes d'emblanquiment que existeixen en el mercat.

A diferència d'altres sistemes, Philips Zoom ​​utilitza llum LED per accelerar l'emblanquiment i obtenir els millors resultats en molt poc temps i de manera segura i eficaç per a dents i genives. A més, el 95% dels pacients tractats amb Philips Zoom confirmen que el sistema ​​ofereix uns excel·lents resultats.

Per participar en el sorteig només has de ser major de 18 anys i omplir el formulari que s'adjunta més avall. Molta sort a tots i a totes!

 

També pots aconseguir un llapis per emblanquir les dents a casa

A més, tots els participants seran obsequiats amb una visita gratuïta a Clínica Presidental Sant Cugat i durant aquesta visita tindran de regal un llapis per emblanquir les dents des de casa. Si voleu més informació d'aquesta visita podeu trucar al telèfon: 93 589 72 14. 

 

 
Comentaris

Destaquem