Guanya un Món Sant Cugat i descobreix com serà la ciutat després de la pandèmia

En l'edició també hi ha una entrevista en exclusiva a la periodista santcugatenca Mònica Terribas, entre altres continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social...

El TOT Sant Cugat sorteja 10 revistes de la desena edició del Món Sant Cugat amb la voluntat de premiar la fidelitat dels nostres lectors i lectores. Aquesta edició, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Sant Cugat, està dedicada als reptes i claus de futur dels efectes de la pandèmia a Sant Cugat. En l'edició també hi h auna entrevista en exclusiva a la periodista santcugatenca Mònica Terribas, entre altres continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc.

 

Per participar en aquest sorteig només heu d'omplir el formulari que trobareu més abaix. Molta sort!

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 

On puc comprar la nova edició?

I si no et toca pots aconseguir el teu exemplar als quioscs i llibreries de la ciutat. També el pots comprar de forma online a www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. L'exemplar té un preu de 8 € i la subscripció de 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals).

 

 
Comentaris

Destaquem