Hora Bruixa convoca una concentració d'urgència contra els darrers feminicidis

La concentració està prevista a les 22 h, davant de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila

El col·lectiu feminista santcugatenc Hora Bruixa ha convocat d'urgència una concentració davant de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila, el divendres 11 de juny a les 22 h, per protestar contra els darrers feminicidis que hi ha hagut a l'Estat espanyol, fent èmfasi en el cas de les dues nenes desaparegudes, una de les quals va ser trobada morta el dijous, 10 de juny. Les dues menors haurien estat presumptament assassinades pel seu pare, que està desaparegut, i hauria enviat un missatge a la mare de les nenes dient-li que no les veuria més.

 

La concentració servirà també per mostrar rebuig a l'assassinat d'una altra dona, víctima de la violència masclista, també el dijous, 10 de juny. A més, la convocatòria és també per protestar contra l'empresonament de Juana Rivas, que no va voler entregar els seus fills a la seva exparella -que tenia la custòdia-, al·legant que era un maltractador. Després de passar per judici, Juana Rivas va ser condemnada a 2 anys i mig de presó, i ha ingressat el divendres, 11 de juny, al centre penitenciari de Granada.

Es demana a les persones que hi vulguin participar que vagin amb roba fosca i portin espelmes. Cal destacar que la concentració s'emmarca dins d'una acció global a arreu de l'Estat, ja que en molts municipis s'ha realitzat una manifestació pel mateix motiu davant dels ajuntaments.

 
Comentaris

Destaquem