Un incendi en un pis de l'avinguda Cerdanyola intoxica una mare i el seu fill d'1 any

Els bombers van rebre un avís d'incendi en un habitatge a les 3:41 de la matinada d'aquest dissabte

La matinada del dissabte el foc d'una campana extractora va provocar un incendi en un habitatge del primer pis del número 56 de l'avinguda Cerdanyola. El foc va propagar a la cuina i la va cremar totalment. Una patrulla de la Policia Local formada per dos agents es va desplaçar fins a la zona després de rebre un avís a les 3:46.

Un testimoni dels fets ha explicat al TOT Sant Cugat que des del celobert va veure sortir de la cuina de l'habitatge una fumarada cap a les quatre de la matinada i va olorar una forta pudor a plàstic cremat. Bona part dels veïns de l'edifici van sortir al carrer per fugir del fum.

 

Quan van arribar els agents de la Policia Local es van trobar que els veïns estaven a la porta de l'edifici i del vestíbul i allà van veure a una dona estirada a terra amb un aparent estat d'ansietat. La patrulla va sol·licitar una unitat del SEM perquè l'atengués.

Després d'això els policies van pujar al pis afectat i van demanar a l'única dona que es van trobar que sortís de l'edifici i aleshores un dels agents va anar a buscar un extintor del cotxe de patrullatge i el va buidar a la cuina. L'altra va comprovar que no hi hagués cap persona a les zones comunitàries de l'edifici. Després d'això van sortir els dos agents per la quantitat de fum que començava a sortir.

 

Els bombers van arribar pocs minuts després (avís a les 3:41) i van extingir el foc. Segons aquest cos, el fum va provocar una possible intoxicació lleu d'una dona i el seu fill d'1 any per inhalació de fum. Dues unitats del SEM es van desplaçar a la zona i els van traslladar a l'hospital Mutua Terrassa. Van treballar en aquest incendi quatre dotacions dels bombers.

 

 

 

 
Comentaris

Destaquem