L'inici escolar, la Diada Nacional i el Junior FC, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Els alumnes de Sant Cugat han retornat a les aules amb l'inici del curs escolar, en una setmana en la qual s'ha celebrat la Diada Nacional de Catalunya. En l'àmbit esportiu, el Junior FC s'alçava amb la medalla de plata (en el cas del femení) i de bronze (en el cas del masculí) en el Campionat de Catalunya.

Amb això, l'inici del curs escolar era el tema protagonista del dilluns 5 de setembre, un dilluns en el qual explicàvem que 18.000 santcugatencs retornaven a les aules. D'altra banda, el municipi va fer un pas endavant en la recollida de voluminosos i es va aprovar un programar per controlar, a partir de càmeres, la circulació dels cotxes.

Més info: Sant Cugat enceta el curs escolar 2022-2023 de la tornada de les "abraçades"

De cara al dimarts, la presentació de la nova llista 'Independents Sant Cugat' a les pròximes eleccions municipals era el tema destacat del dia, un dimarts en el qual Valldoreix presentava la seva Festa Major i en el qual Gigi Oliva (Junior FC) era nominada a Millor Jugadora del Món.

Més info: Una nova llista 'Independents Sant Cugat' es presentarà a les eleccions municipals

Pel que fa al dimecres, l'entrevista a Josep Manuel Prats, president de la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Escoles Lliures de Catalunya, era l'obertura del dia, un dimecres en el qual es coneixia que tancava la botiga Paperinski després de 37 anys.

Més info: Prats (FAPEL): "Dividir les zones és una visió reduccionista de la llibertat d'educació"

L'entrevista a Xènia Amorós, Coordinadora d'Associacions de Famílies d'Alumnes de Sant Cugat, era l'obertura del dijous 8 de setembre, un dijous en el qual el Rugby Sant Cugat mostrava el seu malestar per no poder utilitzar el camp de la ZEM La Guinardera i en el qual es coneixia la programació de la Festa Major de Volpelleres.

Més info: Amorós (Coordinadora d'AFES): "Esperem que s’agilitzi la construcció de la Mirada"

Ja el divendres, la pacificació dels entorns escolars era l'obertura del dia, un divendres en el qual Les Planes donava el tret de sortida a la seva Festa Major i en el qual es coneixia que l'atleta Joan Serraboguñá seria el pregoner de la Festa Major de Valldoreix.

Més info: Els entorns escolars es pacifiquen amb menys cotxes

Finalment, la Marxa de Torxes i la celebració de la Diada Nacional han estat les grans protagonistes del cap de setmana, un cap de setmana en el qual el Junior FC s'ha alçat amb una medalla de plata i una de bronze en el Campionat de Catalunya.

Més info: 300 persones fan vibrar Sant Cugat amb la Marxa de Torxes, vigília de la Diada

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem