Un institut de Sant Cugat entre els 15 finalistes de la Mostra ImpulsFP CaixaBank Dualitza

Amb aquesta obra el projecte vol fer valdre i promocionar d'una manera propera i gustosa un element simbòlic i identificable de la ciutat

L’Institut d’FP Sant Cugat és un dels 15 centres acadèmics finalistes que els propers 17 i 18 de maig participaran en la 3a Mostra d’ImpulsFP CaixaBank Dualitza, una mostra on es busca el talent dels estudiants d’FP, que comparteixen els millors projectes dissenyats durant el darrer curs en l’àmbit de la innovació i l’emprenedoria.

Així, aquest esdeveniment es durà a terme en línia i aplegarà alumnat i docents vinguts d’arreu del territori. Es guardonarà la capacitat emprenedora i d’innovació de la formació professional catalana. L’objectiu de la mostra, però, és treure a la llum els "projectes d’excel·lència docent, ponències i taules rodones dels centres", segons explica l'organització en un comunicat.

Així mateix, es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que porten a terme en els centres estimulant el treball per projectes, l'acció tutorial o la inclusió, per intentar millorar la qualitat de l'ensenyament.

Una idea innovadora amb origen a Sant Cugat

El centre acadèmic de Sant Cugat ha presentat un treball sorprenent i innovador, una rajola de xocolata amb la forma de la Rosassa, el conegut rosetó del Monestir. Amb aquesta obra el projecte vol fer valdre i promocionar d'una manera "propera i gustosa" un element simbòlic i identificable de la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem