contingut promocionat

logo hospital general
 

Ja has participat del concurs TOT Fotoportada HUGC 2019?

Hi ha més de 9.000 euros en premis, i es pot participar fins al 21 de setembre

El TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2019 està en marxa fins al 21 de setembre, i compta amb més de 9.000 euros en premis l'edició d'enguany del concurs fotogràfic. Un concurs que arrencava a Sant Cugat del Vallès el passat 21 de juny en la seva 22a edició i per al qual ja estem rebent moltes imatges per participar del concurs. No dubtis en enviar les teves!

Ja pots veure algunes de les imatges participants en aquesta edició:

"Muntanya avall!!!" @puntdemira

 

Entre els premis que es repartiran hi ha diferents abonaments per al Teatre-Auditori Sant Cugat, dues entrades per a un partit del Barça gentilesa de La Caixa, una nit amb esmorzar per a dues persones al Cluc Hotel de Begur, ulleres de sol gentilesa de Cottet Òptics, xecs regals a la botiga Zoom, i un sopar per a dues persones a la Masia Can Amettler, entre molts altres obsequis.

Mireu les imatges guanyadores de la passada edició del concurs:

1er Premi categoria Esports. "Equilibri" de Maria del Mar Ruiz.

El concurs, patrocinat per l'Hospital Universitari General de Catalunya, compta amb quatre categories diferents, que són Lleure, Viatges, Esports i Instagram. Totes les fotografies participants han de ser realitzades durant l’estiu del 2019, i s’hauran de penjar via internet al web www.totfotoportada.cat, excepte la categoria Instagram, que es concursarà a través de la xarxa social amb l’etiqueta #totfotoportada2019. Només s’acceptaran dues fotografies per participant i plataforma, i no s’acceptaran aquelles que es presentin per correu electrònic o qualsevol altre procediment.

Les fotos poden haver estat fetes amb càmeres o qualsevol dispositiu mòbil, i el jurat no valorarà aquelles que tinguin un excés de retoc. A més, les imatges presentades han de ser horitzontals i amb un mínim de resolució i qualitat perquè les fotos guanyadores, com és habitual, es publicaran a la portada del TOT Sant Cugat.

El jurat dels premis es reunirà quan finalitzi el concurs, i els premis es lliuraran el dijous, 24 d’octubre, a les 19 hores, a la plaça de Barcelona, on s’inaugurarà també l’exposició de les fotografies que, posteriorment, es podrà veure a l’Hospital Universitari General de Catalunya. No dubteu a participar!

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?