Joves extutelats descobreixen els rols professionals del restaurant Masia Can Ametller

Es tracta d'una iniciativa impulsada pel departament de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) del restaurant de Sant Cugat

Aquest mes de març nois i noies del Projecte Atenea de l'Associació "Punt de Referència", a banda d’entrenar les seves habilitats d’estudi i centrar-se en la seva trajectòria formativa, han pogut complementar els seus coneixements amb relació a l’ocupabilitat i competències aplicades als llocs de treball gràcies a la col·laboració amb el restaurant Masia Can Ametller.

Un grup de joves de l'entitat van poder descobrir les persones professionals que hi treballen i les característiques dels seus rols laborals en una visita guiada el 16 de març a la tarda proposada pel restaurant Can Ametller de Sant Cugat.

Cuina del restaurant Masia Can Ametller de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Cuina del restaurant Masia Can Ametller de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Conèixer de primera mà el restaurant Masia Can Ametller

Dividits en dos grups, el jovent i voluntariat van anar coneixent cada sala i els diferents serveis que Can Ametller ofereix. En el recorregut, van comptar amb el relat en primera persona de diferents rols professionals que integren l’engranatge d’aquest restaurant: des del cuiner, a l’encarregada de recursos humans, passant pels socis propietaris o l’encarregada de la responsabilitat social corporativa.

Aquesta mirada global i la predisposició de respondre tots els dubtes van permetre als joves entendre com podria ser dedicar-se a la restauració i, fins i tot, van aprendre, gràcies als consells de la responsable de RRHH, com presentar les seves candidatures.

Els joves van quedar molt satisfets de la trobada i van estar molt animats pel missatge que van rebre: "quan hi ha ganes de treballar i no es perd la lluita per aconseguir-ho, és més fàcil que s’obrin noves oportunitats".

L'associació "Punt de Referència" és una entitat que treballa per afavorir la plena emancipació del jovent vulnerable, principalment jovent extutelat en el moment de la seva sortida dels centres de protecció de 18 anys.

Terrassa del restaurant Masia Can Ametller de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Terrassa del restaurant Masia Can Ametller de Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem