L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix celebra el centenari amb 6 activitats

Tot i que va fer els 100 anys l'any passat, l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix ha esperat al 2019 per organitzar 6 activitats per celebrar l'aniversari

L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, la primera que va haver-hi al barri, celebra el centenari organitzant 6 activitats durant el 2019, tot i que els 100 anys els va fer el 2018. Cal destacar que l'EMD col·labora en totes aquestes activitats, i ha destinat una subvenció de 10.000 euros per a la celebració del centenari de l'associació: "Gràcies a aquesta Associació existeix l'EMD i la seva funció és encomiable. En els seus inicis, treballava per fer fàcil la vida a la gent que arribava a Valldoreix. Des de l'EMD els donem tot el suport que calgui", ha dit el president de l'EMD, Josep Puig, durant la presentació de les activitats del centenari.

 

D'altra banda, l'actual president de l'Associació ha assenyalat que l'objectiu és "reviure l'Associació per intentar donar-li un caire social i defensar els interessos dels Veïns de Valldoreix".

 

Les activitats

  • Premi Literari de Relats Curts de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix.
  • Acte central de la celebració del centenari (7 de setembre):  Entrega d'un recordatori als 4 presidents vius de l'Associació i un altre obsequi a tots els associats, a més d'un llibret de la historia de l'Associació. Hi haurà també un pica pica i una exposició.
  • Conferència sobre el desenvolupament de Valldoreix (12 de setembre).
  • Exposició de diferents autors a la seu de l'Associació (13 de setembre)
  • Exposició d'artistes novells a la seu de l'Associació (5 al 19 d'Octubre)
  • Entrega dels guardons del Premi Literari de Relats Curts. (19 de novembre).
 
Comentaris

Destaquem