L'Aula d'Extensió Universitària tanca el 18è aniversari amb l'esperança de tenir una sala

El Grup Mediterrània ha protagonitzat l'espectacle de fi de curs de l'entitat a Sant Cugat

L'Aula d'Extensió Universitària de Sant Cugat del Vallès ha tancat aquest 3 de juny el curs 2018-2019, el deu 18è aniversari de l'entitat, amb una conferència musicada a càrrec del Grup Mediterrània. Ho han fet al Teatre-Auditori de Sant Cugat, on socis i simpatitzants de l'entitat han pogut gaudir de l'espectacle de Dansa Catalana d'arrel tradicional del grup santcugatenc.

Un acte que ha servit com a cloenda del curs de l'Aula. Un curs del qual el seu president, Llibori Casadellà, ha fet un balanç "positiu, perquè la gent participa molt". "Ens esforcem molt a omplir de contingut les activitats, especialment les conferències, però també les tertúlies, els seminaris, les sortides i viatges culturals, etc., per tant la gent té on triar, i és bastant constant, venint i participant. Això fa que l'esforç compensi", ha dit.

Llibori durant la seva intervenció a l'acte. FOTO: TOT Sant Cugat

Llibori durant la seva intervenció a l'acte. FOTO: TOT Sant Cugat

 

Una manera de fer, ha explicat Llibori, que va vinculada als objectius de l'entitat, els de "mantenir la gent amb el cap despert, seguint aprenent coses, mantenint-se al dia, i mantenint aquest esperit jove, d'estar desperts i atents als avenços i als contrastos que té la societat i el nostre país en aquest moment".

Pel que fa als reptes de futur, Llibori ha destacat la voluntat de seguir amb la dinàmica de l'entitat, ja que "funciona", mantenint els 450 socis dels quals disposa l'associació. Com a desig d'aniversari, Llibori ha reivindicat una sala al centre que pugui donar cabuda a tots els socis a l'hora de gaudir de les conferències, que actualment es fan per duplicat a l'Arxiu o al Trade. "Veurem què passa amb la Sala Polivalent, o amb La Unió, que al centre de la ciutat, esperem tenir-hi cabuda", ha dit, agraint el suport rebut per part de l'Ajuntament.

Per part de l'Ajuntament de Sant Cugat, Joan Puigdomènech, tinent d'alcalde en funcions de Territori, Medi Ambient i Participació Ciutadana, ha subratllat el paper de l'Aula, destacant que "mantenir l'esperit d'aprendre és crucial", i cridant a generar dinàmiques de cooperació per aprofitar tot aquest coneixement. Per la seva banda, Susanna Pellicer, tinenta d'alcalde en funcions de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, ha fet valdre la quantitat d'actes que l'entitat organitza durant l'any, remarcant "l'excel·lència amb la qual les desenvolupeu".

Moment de l'espectacle del grup Mediterrània. FOTO: TOT Sant Cugat

Moment de l'espectacle del grup Mediterrània. FOTO: TOT Sant Cugat

L'acte ha finalitzat amb l'espectacle de dansa catalana d'arrel tradicional del Grup Mediterrània.

 
Comentaris

Destaquem