L'exalcaldessa, Mercè Conesa, pregonera de la Festa Major de Volpelleres

A banda de celebrar la Festa Major, aquest any el barri celebra 10 anys d'existència i l'Associació de Veïns ha volgut destacar la figura de l'exalcaldessa

L'exalcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, serà la pregonera de la Festa Major de Volpelleres, que se celebra els dies 14, 15 i 16 de setembre. A banda de celebrar la Festa Major del barri, per l'Associació de Veïns aquest és un any especial, ja que el barri compleix 10 anys d'existència. En aquest sentit, des de l'Associació de Veïns de Volpelleres han volgut destacar tota la tasca que ha fet Mercè Conesa durant aquests anys per la zona, oferint-li ser la pregonera de la Festa Major. "Com ha estat costum en altres edicions, l'elecció del pregoner respon a motius d'involucració amb el barri d'una manera especial", ha explicat Alberto Valcarce, president de l'Associació de Veïns del barri de Volpelleres. "2018 és l'any en què el barri de Volpelleres fa 10 anys. 10 anys de reunions, de propostes, de projectes, de diàleg amb l'Ajuntament. En definitiva, de molta feina feta per tal de millorar dia a dia el nostre barri. Podem dir, doncs, que aquest any la Festa Major és doble Festa", ha afegit.

Valcarce també ha volgut agrair la tasca que, segons l'Associació de Veïns, ha fet Conesa pel barri: "hem cregut que, per la seva continua predisposició a donar-nos un cop de mà en els assumptes que han preocupat al nostre barri i fer possible així el canvi que ha experimentat Volpelleres durant el temps en què ha estat alcaldessa, la Mercè Conesa s'ho ha ben merescut. És un petit reconeixement al nostre abast que volem fer-li en l'any que ha deixat l'alcaldia de la ciutat i que, per tant, queda desvinculada políticament a nivell local", ha afirmat el president de l'associació.

El TOT Sant Cugat també ha pogut parlar amb la pregonera i exalcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, que s'ha mostrat il·lusionada amb el fet de ser la pregonera de la Festa Major de Volpelleres: "Em sento molt il·lusionada de compartir la festa major d'un magnífic barri que he vist néixer i que ha agafat personalitat pròpia a través de l'empenta de l'associació de veïns. Un barri que disposa d'importants equipaments al servei dels veïns", ha assenyalat Conesa.

 

 

 
Comentaris

Destaquem