L'Hort Social continua donant verdures als col·lectius amb risc d'exclusió social

L’EMD-Valldoreix i Caritas renoven el conveni perque El Rebost es doti d'aliments frescos

Els beneficiaris d'El Rebost de Càritas, que ajuda amb aliments a col·lectius amb risc d'exclusió social, continuarà comptant amb l'aportació de l'Hort Social de Valldoreix, que s'encarrega de lliurar vegetals frescos i de temporada a l'entitat benèfica. Per fer-ho possible l’EMD de Valldoreix i Càritas han renovat el conveni perquè el projecte tingui continuïtat.


La producció de l’Hort Social complementa amb verdures i hortalisses els ajuts alimentaris, basats en productes de primera necessitat com llet, oli, farina, arròs, llegum, tonyina i tomàquet en llauna i productes frescos com ous i pollastre. La producció que fa incrementar la qualitat dels ajuts, es destina a unes 500 famílies de Sant Cugat.


​A l'acte l’Obra Social de ‘la Caixa’ ha fet un donatiu de 6.000 euros per desenvolupar el projecte. La signatura ha comptat amb la presència del president de l’EMD, Josep Puig, Mossèn Blai Blanquer i Amèlia de Juan en representació de Càritas i la directora d’àrea de negoci de “la Caixa” a Sant Cugat – Valldoreix – Rubí – Cerdanyola i Ripollet, Inés Jiménez.

Més suport

Moment de la signatura del nou conveni. FOTO: Cedida

Durant l'acte també s'ha fet palès que l'aposta per atorgar una beca remunerada per Càritas a dos usuaris del servei, perquè puguin intervenir en la producció, com a part del procés d’acompanyament social, també tindrà continuïtat. La concessió de l'ajut, amb una assignació de 150 euros, serà de participació rotativa i s’oferirà a tots els beneficiaris. Serà l’educadora social de Càritas qui en farà l’acompanyament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem