La clínica dental que et fa un descompte de 250 € en el teu tractament d'implantologia

La no substitució de les dents perdudes produeixen un desequilibri bucal

Tenir una boca sana és l'inici d'una bona salut. Dins de les patologies dentals, un dels problemes més freqüents és la pèrdua de peces. L'absència de dents i queixals no només afecta la gent gran, ja que pot afectar a totes les edats per diferents motius. La millor solució per acabar amb les peces que falten són els implants dentals. 

Els implants dentals es van començar a col·locar als anys seixanta a Suïssa a la gent gran i quan faltaven totes les peces. Els implants es van anar sofisticant i es van estendre a més pacients al marge de la seva edat. Aquesta tècnica dental va evolucionar fins als implants que coneixem avui i actualment la mitjana d'edat de pacients se situa entre els 35 i els 60 anys.

VITALDENT B 300X250

 

Ara a Vitaldent tens la possibilitat de gaudir de 250 € de descompte en el tractament d'implantologia. La clínica Vitaldent de Sant Cugat s'ubica a la rambla del Celler, 125 i obre de dilluns a divendres de 9 a 21 h ininterrompudament.

El desequilibri bucal

I és que la no substitució de les dents perdudes produeixen un desequilibri bucal. La cavitat bucal garanteix una mossegada estable i no permet que aquesta mala oclusió bucal es traslladi a dolors d'esquena i cervicals. A més, amb la pèrdua de peces les adjacents es desplacin i desequilibrin la boca. Per això és tan important substituir per implants al més aviat possible, per evitar una complicada rehabilitació.

 
 
Comentaris

Destaquem