Les activitats destacades per gaudir del pont a Sant Cugat

Activitats culturals, infantils i nadalenques prenen protagonisme en el primer cap de setmana de desembre

Arriba el primer cap de setmana i el pont de desembre a Sant Cugat i s'han organitzat una sèrie d'activitats per aquells que es queden a la ciutat. Durant tot el cap de setmana es faran les primeres jornades del còmic i il·lustració Qomic Boom al Museu del Còmic.

 

Divendres 6 de desembre

A les 10 h s'inauguren les primeres jornades del còmic i il·lustració Qomic Boom al Museu del Còmic

 

Dissabte 7 de desembre

Com cada dissabte al matí a partir de les 10 h estan organitzades per l'Ajuntament de Sant Cugat les visites al Monestir de Sant Cugat. A les 12 h s'ha preparat la visita teatralitzada Deixeu parlar als capitells... ells ho saben tot! al Museu del Monestir. I a la tarda, a les 18 h, es representa U​n conte de Nadal amb titelles de drap a Can Ninot.

Diumenge 8 de desembre

Com cada diumenge, a partir de les 9.30 h s'obren les botigues de Mercantic al mercat d'art i artesania i a les 12 h les visites impro-claustre al Monestir. D'altra banda, a les 11 h s'han organitzat les portes obertes a la capella de Sant Crist de Llaceres. A partir de les 12 h, les activitats infantils prenen el protagonisme i s'han organitzat el teatre de titelles: Els tres porquets i la caputxeta celebren el Nadal i la cacera de Tions al bosc de Volpelleres.

 
Comentaris

Destaquem