Les activitats més destacades per gaudir de la setmana a Sant Cugat

El tancament dels cicles culturals Lectures a la Fresca i Cinema d'autor marquen la setmana, així com també les activitats de la Festa Major de La Floresta

La tercera setmana de juliol ve carregada d'un gran nombre d'esdeveniments culturals, entre els quals destaquen la clausura dels cicles de Lectures a la Fresca i Cinema d'autor i també les diverses activitats de la Festa Major de La Floresta, que s'allargarà fins al dia 21. 

Dilluns 15

El dilluns comença el curs Actualització fiscal comptable i sociolaboral, indicat per a aquells interessats en estar al dia de les novetats del sector dels serveis financers i administratius. El curs té una durada de 30 h i es realitza dilluns, dimarts i dimecres de 15:30 h a 20:30 h a l'Aula Grup Essentia fins al 24 de juliol. A més, les persones que estiguin interessades en conèixer les conseqüències que comporta l'estrès tenen una cita a la Casa de Cultura, on de 15:30 h a 17 h es duu a terme la conferència L'estrès i tu. A la Biblioteca Miquel Batllori de Volpelleres continua el cicle Viatge literari per les biblioteques de 20 h a 21 h i, en aquest cas, l'espectacle es titula Londres, la ciutat de les mil cares.

 

Dimarts 16

Els dimarts els cinèfils poden anar al Centre d'Art Maristany on, de 22 h a 23:45 h es projecta en VOSE la pel·lícula The Family Fang, dirigida per Jason Bateman l'any 2015. Els que desitgin visitar una exposició tenen dues opcions destacades: Temps de plom i plata. Derives obligades (al centre d'art Maristany), sobre la gestió del malestar en les tràgiques derives migratòries del segle XX, o bé Negocio (a la Casa de Cultura), que s'emmarca en la crítica social i la subversió dels estàndards de la realitat normativa.

Dimecres 17

El dimecres els amants del documental de caire social poden acudir a l'Ateneu, on de 21 h a 22:30 h té lloc la projecció de Las damas azules, que tracta sobre el paper de la dona en la preservació del medi ambient i la defensa dels seus drets dins el conflicte generat per l'explotació minera als Andes peruans. A més, la Festa Major de la Floresta programa l'espectacle Dolores Flamenco: burleske! de 21 h a 22:30 h a la Unió Recreativa i Esportiva de La Floresta.

Dijous 18

El dijous és un dia carregat de propostes per a aquells que vulguin gaudir de la Festa Major de La Floresta: el Cabaret d'Aeris, de 20 h a 21:30 h, l'actuació de batucada de Mamatraka, de 21:30 h a 22 h, i el concert de DJ Keke Kult, de 22 h a 23:30h, tots tres espectacles a la plaça Miquel Ros. D'altra banda, a la plaça d'en Coll conclou el cicle d'enguany de les Lectures a la Fresca amb l'obra de Lorca La casa de Bernarda Alba, que es representa de 22 h a 23:30 h. El cicle de Cinema d'autor organitzat pels Cinemes de Sant Cugat també s'acomiada fins l'any vinent amb la projecció de la pel·lícula ¿Podrás perdonarme algún día?

Activitats infantils

El dilluns i els dimecres les famílies amb infants de 0 a 3 anys poden trobar-se als Espais Familiars de Mira-Sol (de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h al Casal de Mira-Sol) i La Floresta (de 16 h a 19 h al Casino de La Floresta). El dijous els nens en edats a partir dels 5 anys poden anar al Museu del Monestir, on se celebra el taller Crea el teu escut d'armes

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?