contingut promocionat

 

logo aprenem

 

Les dificultats d'aprendre ortografia

Al centre Aprenem fan un diagnostic per identificar les dificultats dels nens

La disortografia és la dificultat que presenten alguns infants per aprendre les normes ortogràfiques i per aplicar-les correctament a l’escriptura. Pot residir en l’associació entre so i grafia, en la integració de les normes ortogràfiques, o en ambdues.

 

B Centre Aprenem2


No obstant això, la presència d’errors ortogràfics en l’escriptura d’un infant no implica necessàriament que pateixi disortografia, i serà necessari el diagnòstic d’un professional que pugui discernir amb claredat les dificultats de l’infant i determinar el pla d’acció pertinent.

D’aquesta manera, es podran utilitzar mètodes d’aprenentatge específics que ajudin a l’infant a interioritzar el coneixement de les normes ortogràfiques i automatitzar-les per fer un bon ús a l’hora d’escriure.

Enguany, el model educatiu és conscient dels problemes que comporta la disortografia i segueix unes adaptacions com, per exemple, ser més benvolents en penalitzar errors ortogràfics.

Al Centre Aprenem ofereixen assessorament gratuït a les famílies perquè puguin entendre la situació dels infants i si és recomanable realitzar un diagnòstic.

Concerteu una cita i us assessoraran sense cap compromís.

 
Comentaris

Destaquem