Populisme o civisme

La inseguretat i l'incivisme a Sant Cugat no té cabuda en un dels municipis amb un pressupost més alt d'Espanya

Els resultats de robatoris amb força en el municipi van passar dels 322 en el 2014 als 428 sota el control de la Sr. Conesa. Un increment d'un 33% en el breu espai d'uns mesos davant la passivitat de l'equip de govern i les eternes promeses d'increment de plantilla i de solucions que mai van arribar. Com, per exemple, la proposta de Cs al Parlament de Catalunya perquè s'incrementés el nombre de Mossos d'Esquadra assignats a la ciutat; per dues vegades, el PDECAT, ERC i CUP es van oposar.

L'única proposta presa va ser la selecció d'un director d'Àmbit de Seguretat Ciutadana la candidatura de la qual va ser sostinguda pel nostre grup municipal al juliol del 2016. No obstant això, les dades de robatoris i assalts a llars són escandaloses. La solució proposada per l'equip de govern no ha donat cap resultat i sobre la base de la nostra responsabilitat sol·licitarem el seu immediat cessament per falta de resultats. En els dos anys des de la seva elecció, els assalts s'han incrementat més d'1,5 assalts a llars diàries a la ciutat, amb esment especial a Valldoreix on els delictes contra la propietat privada s'han duplicat.

No creiem que la culpa sigui exclusivament de la mala gestió del Director de Seguretat sinó de la màxima autoritat de la ciutat, l'actual alcaldessa que el seu deure i obligació és assumir la responsabilitat d'una convivència pacífica a la ciutat que governa, la cura dels espais públics i la defensa de la propietat privada dels seus contribuents.

La inseguretat i l'incivisme a Sant Cugat no té cabuda en un dels municipis amb un pressupost més alt d'Espanya. La defensa del civisme no ha de tenir cap complexe.

 
Comentaris

Destaquem