Les JERC acusa el govern de no respectar el Pacte per la Nit amb la campanya cívica

L'agrupació considera que la campanya 'A la nit, desperta el teu civisme' hauria d'incloure el missatge que l'espai públic és de tots

Les JERC acusen l'equip de govern de no respectar el Pacte per la Nit i no convocar la comissió de pedagogia de l'oci nocturn, arran de la campanya 'A la Nit, desperta el teu civisme'. Així ho han expressat en un comunicat en el qual també consideren que aquest projecte de conscienciació també hauria hagut d'incloure el missatge que l'espai públic és de tothom i que, respectant els horaris acordats en el Pacte per la Nit, la gent i especialment el jovent té dret a gaudir de l'oci al carrer.

En el mateix comunicat, el regidor d'ERC-MES i les JERC, Èric Gómez, apunta que "no hi ha cap missatge dirigit al veïnat que està en contra del soroll, tan sols es dirigeix a les persones que fan ús de l'espai públic, a qui sembla que es vol criminalitzar".

Igualment, Gómez lamenta que "és molt greu gastar una quantitat de 15.000 euros en aquesta campanya sense haver respectat el Pacte per la Nit i ni tan sols haver convocat la Comissió de pedagogia prevista al pacte".

Amb tot, la formació valora positivament que el govern municipal hagi volgut engegar una campanya apostant per la convivència, destacant com a positiu el fet que el díptic informatiu de la campanya hagi inclòs els horaris de les terrasses durant l'estiu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem