Les millors activitats pel cap de setmana a Sant Cugat

La Festa Major de La Floresta destaca en un cap de setmana ple de propostes per a tots els públics

La Festa Major de La Floresta i el final dels World Roller Games marquen el segon cap de setmana de juliol a Sant Cugat, que ve carregat de propostes per a tots els gustos i públics. 

Divendres 12

El divendres els interessats en l'àmbit empresarial tenen una cita al Centre d'emprenedoria BeBusiness Vita, lloc on es realitza el curs Com crear la teva empresa de 9:15 h a 14 h. D'altra banda, aquells que vulguin aprendre a reparar tota mena d'aparells i electrodomèstics i a arreglar la seva pròpia roba poden assistir al Servei d'Autoreparació del Casal de Mira-Sol, que es duu a terme de 17 h a 20 h. El concert de piano de Daniel Ligorio, Embrujo en París, és l'esdeveniment indicat per als amants de la música a l'aire lliure i té lloc de 21:30 h a 23 h al Claustre del Monestir. També destaca el tret de sortida de la Festa Major de La Floresta d'enguany, amb el pregó realitzat per la Comissió del Centenari de 19 h a 19:30 h al Parc de les Dones, entre altres activitats. 

 

Dissabte 13

El dissabte finalitza el Campionat Intercontinental d'Hoquei Patins al pavelló 2 i es disputen tres partits de la categoria sénior femenina: a les 8:30 h (Gran Bretanya - Egipte), a les 10:30 h (Colòmbia - Xina) i a les 12:30 h (EUA - Japó). A més, la Festa Major de La Floresta continua amb activitats diverses, com ara el III Torneig de Petanca (d'11 h a 14 h al Parc de les Dones), les Olimpíades Bandarres i el dinar popular (de 9 h a 16 h a les pistes poliesportives) i la Caminada solidària en favor de Cims Contra el Càncer (de 18 h a 20 h des de l'Escola La Floresta). D'altra banda, les persones interessades en esdeveniments culturals poden acudir al concert del duo format pel violoncel·lista Oscar Alabau i el pianista Ricard Rovirosa, que tocaran peces de música clàssica, o bé anar a la projecció de Jersey Boys (22 h - 23:55 h), una pel·lícula de Clint Eastwood, al cicle de cinema a la fresca del Mercantic.

Diumenge 14

El diumenge és un dia ple d'activitats de la Festa Major de La Floresta, que podeu consultar aquí. A banda d'això, també és el dia indicat per a aquells interessats en el patrimoni històric de la ciutat, ja que hi ha programades una visita Impro-claustre al Monestir de 12 h a 13 h, en la qual els visitants marquen els temes que explicarà el guia, i una jornada de portes obertes a la capella de Sant Crist de Llaceres d'11 h a 14 h. Al Mercantic també es pot fer una passejada pel Mercat d'art i artesania Arts & Crafts de 9:30 h a 16 h.

Activitats infantils

Les famílies amb nadons de fins a 18 mesos poden trobar-se a l'Espai Nadó, que se celebra a la Biblioteca Miquel Batllori de Volpelleres d'11:30 h a 12:30 h i les que tenen infants de fins a 3 anys poden reunir-se el mateix divendres als Espais Familiars de Mira-Sol (de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h al Casal de Mira-Sol) i La Floresta (de 16 h a 19 h al Casino de La Floresta). Els nens majors de 6 anys poden viure l'Experiència Scriptorium, un taller d'escriptura medieval que es realitza d'11:30 h a 13 h al Museu del Monestir. El Petit Japó del Mercantic organitza el diumenge dos tallers infantils, un per aprendre origami per a nens i nenes de més de 4 anys (de 14 h a 15 h) i un altre per fer Nuno Zori, unes sandàlies de tela per caminar a l'interior de la casa, per a infants de més de 6 anys (d'11 h a 13 h). Per últim, no cal oblidar que el Torneig 3x3 de futbol sala de la Festa Major de la Floresta, que té lloc diumenge de 10:30 h a 17 h, és per a totes les edats.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?