Les principals activitats de la setmana a Sant Cugat

Les exposicions segueixen sent protagonistes en aquesta setmana a Sant Cugat

Sant Cugat enceta la tercera setmana del mes de setembre, i ho fa amb diferents activitats i exposicions per poder gaudir de la ciutat.

Dilluns 16

La Festa Major de Valldoreix ha celebrat el gruix de les seves activitats durant el cap de setmana, però el dilluns encara hi ha programació. D'altra banda, el dilluns 16 de setembre pot visitar-se l'exposició 'Expressions d'una mirada', a l'Ateneu Santcugatenc, o bé 'Fem un clic a l'estiu', també a l'Ateneu.

 

Dimarts 17

L'Ateneu Santcugatenc enceta el curs 2019-2020 aquest etembre, i una de les primeres activitats que proposa és 'Cercle d'Arts. Sessions d'escolta: "De què fa gust... l'òpera?"'. El dimarts pot visitar-se l'exposició 'Cent anys del tapís a Sant Cugat', que és en la seva recta final.

Dimecres 18

El dimecres se celebren les inscripcions per al Mercat de 2a mà de Sant Cugat, i en l'apartat d'exposicions pot visitar-se "Casademont le Vieux. Sant Cugat, 1965-1980".

 

Dijous 19

Amb el cap de setmana a tocar, el dijous 19 torna el Cicle de Música al MUT, amb Adriana Ospina Feat Bart Barenghi. D'altra banda, en l'àmbit esportiu, cal destacar que se celebra el Torneig Internacional de Voleibol base femení Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez. Pel que fa a la cultura, Womanhood, és el documental del mes a la Casa de Cultura.

 
 
Comentaris

Destaquem