Les propostes més destacades per gaudir del primer cap de setmana d'octubre a Sant Cugat

Sant Cugat encara el primer cap de setmana d'octubre amb activitats i esdeveniments per a tots els gustos

S'acosta el cap de setmana a Sant Cugat i les propostes per gaudir-lo no s'aturen. És un cap de setmana ple d'activitats, adreçades a tots els públics. Cal destacar que, a més d'altres activitats, durant tot el cap de setmana se celebren 5 esdeveniments al municipi: la Setmana de la Gent Gran, la Festa Major Monestir - Sant Francesc, Festival Petits Camaleons, Sant Cugat va de Tapes i Sant Cugat Q Beer. 

 

Divendres 4 d'octubre

A les 9 h comença la formació "Esprem Facebook i Whatsapp al teu negoci". D'altra banda, a les 19 h s'organitza a l'Ateneu de Sant Cugat el Cicle d'Òpera entre copes: "Turandot", amb el tenor i president d'Apròpera, Marc Sala.

 

Dissabte 5 d'octubre

De 9 h a 14 h a la plaça de Sant Pere i al carrer Major, s'organitza el Mercat de Pagès. En l'àmbit esportiu se celebra la presentació dels equips del Qbasket d'aquesta temporada 2019 - 2020, i a la tarda, a l'associació Can Ninot es presenta el teatre de titelles La bruixa dels castanyers.

Diumenge 6 d'octubre

A les 8.30 h comença la 9a marxa del Corredor Verd del Vallès i des de les 10 h fins a les 14 h al Mercantic s'organitza el Mercaperfums, la XIX trobada internacional de col·leccionistes de perfum.

 
Comentaris

Destaquem