La mare de la nena del Gerbert: "Va tenir la sensació que l'home anava a buscar-la"

La nena, de 10 anys, va denunciar un home per tenir uan actitud sospitosa

Marta Sánchez, la mare de la nena que va denunciar un home per tenir una actitud sospitosa cap a ella, ha explicat en declaracions al TOT, que l'home es va dirigir ràpidament cap a la menor. "Va parar el cotxe a mitjan carrer i es va dirigir cap a ella fent unes passes. No sap si li anava a fer un espant, però la meva filla va tenir la sensació que anava a buscar-la". Sánchez destaca que la seva filla és "molt valenta" i que no s'espanta amb facilitat, per això creu que la percepció de la seva filla amb l'home no està equivocada. "Alguna cosa estranya va veure en l'home". La nena diu que ara no sabria identificar l'home, però recorda que era gran, amb barba blanca i llarga i portava un cotxe gris, petit i antic.

La menor no ha anat a classe aquest dijous, tot i que ja està més tranquil·la després de l'ensurt. "Està més tranquil·la, però no vol anar sola ni amb la seva germana gran.". Tot i això, la situació d'aquest dimecres va ser excepcional perquè normalment són els pares que acompanyen les filles a l'escola.

La mare també assegurar que van tenir clar que havien de denunciar el més ràpid possible els fets als Mossos i també explica que les seves filles tenen clar que en cas d'alguna situació de perill han de córrer i anar a buscar ajuda en algú conegut. De fet és el que va fer la nena, córrer cap a l'escola.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem