Últimes dies per inscriure's a la Marxa Infantil

La 63a edició d'aquesta arrelada marxa del Club Muntanyenc Sant Cugat recupera les 1.200 parelles, després de les restriccions de l'any passat arran de la Covid-19

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha presentat la 63a edició de la Marxa Infantil, una marxa arrelada en el municipi en el qual es premia la regularitat dels seus participants, el dilluns 12 de setembre a Amat Immobiliària. La marxa d'enguany, que se celebrarà el pròxim diumenge 9 d'octubre, recupera les 1.200 parelles d'altres edicions, després d'haver-se de reduir l'any passat arran de la Covid-19.

L'exposició de dibuixos finalistes pel cartell i la samarreta de la 63a Marxa Infantil està exposat a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat. FOTO: Nielo Ballart

L'exposició de dibuixos finalistes pel cartell i la samarreta de la 63a Marxa Infantil està exposat a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat. FOTO: Nielo Ballart


Les inscripcions romandran obertes fins al pròxim dilluns 26 de setembre, o fins a omplir les 1.200 parelles, amb un preu de 14 euros. "Estem molt contents d'haver pogut recuperar les 1.200 parelles i poder celebrar la marxa en condicions normals. Estem molt agraïts de la col·laboració dels voluntaris, els quals són fonamentals per poder organitzar la Marxa infantil" ha explicat el president de l'entitat, Joan Bel.

La cursa tindrà un vessant solidari, i és que es destinarà 1 euro de cada inscripció per reduir la bretxa tecnològica i les emissions de CO₂ a tot el món gràcies a l'Associació Labdoo de Sant Cugat. Elena Parpal, membre de Labdoo Sant Cugat, ha agraït la solidaritat del Club Muntanyenc: "La nostra associació s'encarrega de recuperar ordinadors en desús per poder entregar a centres receptors i combatre així l'escletxa digital. Gràcies a aquesta col·laboració podrem finançar el nostre servidor en el qual fem difusió del nostre projecte".

Amb tot, aquesta 63a edició de la Marxa Infantil comptarà amb l'etiqueta de Petjada Verda, una etiqueta que identifica aquelles curses sostenibles. "És molt important per nosaltres organitzar una marxa sostenible i estem molt orgullosos" ha sentenciat Silvando Bendinelli, coordinador de la Marxa Infantil.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem