contingut promocionat
HUGC L

 

Més de 1.200 fotografies presentades al concurs TOT Fotoportada 2021

S’entregaran premis a les 20 millors fotografies rebudes en el TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2021

Més de 1.200 fotografies s'han presentat aquest any en el TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya, que es va tancar la nit d'aquest dimarts 21 de setembre. Els participants podran aconseguir algun dels diversos premis valorats en uns 8.000 € entre sopars, nits en hotels i spas, massatges o subscripcions a clubs esportius, tallers, xecs de compra per a botigues, equips informàtics, ulleres...

A més, totes les imatges presentades s'aniran publicant al web del TOT, i s'exposaran a les 4 places repartides per la ciutat a partir del 26 d'octubre: Plaça d'Octavià, plaça de Lluís millet, Can Quitèria i plaça Barcelona. Algunes de les guanyadores es reproduiran a la portada del TOT.

Cada participant ha concursat amb un màxim de dues imatges i l'entrega dels premis es farà en un acte el dimarts 26 d'octubre a les 19.30 hores a la plaça de Barcelona, moment en què s'inaugurarà l'exposició a les diferents places.

 

'No diguis blat...' - feta a Sant Cugat. FOTO: @l.angelot

'Swimming pool' - feta a Sant Cugat. FOTO: Pepe Clemente

'El món cap per avall' - feta a Cala Es Bot, Menorca. FOTO: ulldepeix360

Another year, same place. Feta a Tossa de Mar. FOTO: @adrianamv89

En els pròxims dies el jurat del certamen, format per professionals santcugatencs de la fotografia, es reunirà per decidir els guanyadors de l'actual edició. Com sempre, la selecció es farà en una tria cega i el jurat no coneixerà l’autoria de les fotografies participants.

Els guanyadors del concurs es donaran a conèixer pel TOT Sant Cugat en l'acte de lliurament de premis del 26 d'octubre. Posteriorment a l'entrega dels premis, s'inaugurarà l’exposició de totes les fotos presentades al concurs. A més, les fotos guanyadores del 2021 es publicaran a l’edició del TOT paper i web i algunes de les guanyadores es publicaran a la portada. S’entregaran premis a les 20 millors fotografies rebudes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem