contingut promocionat

logo hospital general
 

Més de 9.000 euros en premis al concurs TOT Fotoportada

El termini per presentar les fotos a concurs s'estendrà fins al 21 de setembre

Més de 9.000 euros en premis és el que es repartiran en l'edició d'enguany del concurs fotogràfic TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2019. Un concurs que arrencava a Sant Cugat del Vallès el passat 21 de juny i que s’estendrà fins al 21 de setembre en la seva 22a edició.

Entre els premis que es repartiran hi ha diferents abonaments per al Teatre-Auditori Sant Cugat, dues entrades per a un partit del Barça gentilesa de La Caixa, una nit amb esmorzar per a dues persones al Cluc Hotel de Begur, ulleres de sol gentilesa de Cottet Òptics, xecs regals a la botiga Zoom, i un sopar per a dues persones a la Masia Can Amettler, entre molts altres obsequis.

 

Mireu les imatges guanyadores de la passada edició del concurs:

1er Premi categoria Esports. "Equilibri" de Maria del Mar Ruiz.

 

El concurs, patrocinat per l'Hospital Universitari General de Catalunya, compta amb quatre categories diferents, que són Lleure, Viatges, Esports i Instagram. Totes les fotografies participants han de ser realitzades durant l’estiu del 2019, i s’hauran de penjar via internet al web www.totfotoportada.cat, excepte la categoria Instagram, que es concursarà a través de la xarxa social amb l’etiqueta #totfotoportada2019. Només s’acceptaran dues fotografies per participant i plataforma, i no s’acceptaran aquelles que es presentin per correu electrònic o qualsevol altre procediment.

Les fotos poden haver estat fetes amb càmeres o qualsevol dispositiu mòbil, i el jurat no valorarà aquelles que tinguin un excés de retoc. A més, les imatges presentades han de ser horitzontals i amb un mínim de resolució i qualitat perquè les fotos guanyadores, com és habitual, es publicaran a la portada del TOT Sant Cugat.

El jurat dels premis es reunirà quan finalitzi el concurs, i els premis es lliuraran el dijous, 24 d’octubre, a les 19 hores, a la plaça de Barcelona, on s’inaugurarà també l’exposició de les fotografies que, posteriorment, es podrà veure a l’Hospital Universitari General de Catalunya. No dubteu a participar!

 
 
Comentaris

Destaquem