Un mestre del Viaró, reconegut com a millor professor de nois del món

Miguel Dionis, professor del Viaró, ha estat reconegut amb aquest guardó per l'International Boys’ Schools Coalition (IBSC) amb l'IBSC Hawley-Jarvis Award

El pressor del Viaró Global School -ubicat a Sant Cugat- Miguel Dionis, ha estat guardonat com a millor porfessor de nois del món, per l'International Boys’ Schools Coalition (IBSC) amb l'IBSC Hawley-Jarvis Award. El premi més important del món del sector de l'ensenyament. Dionis ha estat reconegut per la seva tasca en la renovació de l'educació diferenciada. De fet, el premi es concedeix cada any a la persona que utilitza les millors eines en l'educació dels alumnes i en el desenvolupament del professorat.

 

El professor es va iniciar l'any 1991 en l'Educació Primària, i ha passat per totes les etapes educatives. L'any 1995 va començar la seva relació amb  l'IBSC, i des d'aleshores ha participat en diferents conferències i actes organitzats per la institució. De fet, Dionis va organitzar a l'escola Viaró la primera conferència regional del continent europeu en què es va tractar la importància que els pares i els professors eduquin junts als nois.

 
Comentaris

Destaquem