Mira-sol estrena el nou espai lúdic juvenil

El projecte s'emmarca en els pressupostos de lliure disposició del Consell de Barri

Mira-sol ha estrenat aquest mes de setembre un nou espai lúdic per a joves equipat amb elements gimnàstics i, pròximament, amb un punt de càrrega per a dispositius mòbils i servei de wi-fi gratuït. El nou espai està ubicat als jardins del Camí de Sant Cugat al Papiol, a prop del Casal i del futur complex esportiu de Mira-sol.



El projecte s'ha fet a proposta del Consell de Barri de Mira-sol, en el marc dels pressupostos de lliure disposició, i amb la voluntat de generar un nou espai de trobada per al jovent on puguin practicar esport a l'aire lliure i en comunitat i on disposin, també, de connexió a Internet gratuïta.



La proposta s'ha consensuat amb els representants del Consell de Joves 13-16 del districte i després d'haver fet una enquesta entre el jovent de la zona per determinar quin tipus d'equipament esportiu els interessaven més.



A partir de totes les aportacions rebudes, s'han instal·lat cinc aparells pensats per poder fer exercicis cardiovasculars i de tonificació muscular. Concretament, hi ha una zona de suspensió, peses i barres paral·leles; un banc d'abdominals, una bicicleta estàtica i una bicicleta el·líptica. S'ha previst que una persona pugui dinamitzar aquest espai puntualment.



Els pròxims mesos, l'espai es completarà amb la instal·lació d'un carregador solar per a dispositius mòbils que permetrà carregar diversos aparells a la vegada, i amb servei de connexió wi-fi lliure i gratuïta.



La nova zona lúdica juvenil de Mira-sol ha costat 50.000 euros dels diners de lliure disposició de Mira-sol corresponents al pressupost del 2016.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem