contingut promocionat
organ logo

 

Modern dúplex en venda i amb molta llum situat al Parc Central

L'habitatge disposa de 3 habitacions, 2 d'elles dobles, i 2 lavabos complets

Estàs buscant un acollidor pis en venda a Sant Cugat, a prop del centre i a mà de tots els serveis? Doncs no dubtis en donar una ullada a aquest dúplex, situat al Parc Central i a 10 minuts de l'estació de Ferrocarrils de Generalitat de Catalunya, amb tots els serveis prop de l'habitatge i en un entorn tranquil i amb molt verd.

Així doncs, el dúplex compta amb 3 habitacions, de les quals 2 d'elles són dobles i una individual, i 2 lavabos complets. A més, el pis està tot connectat i disposa de 4 espais, diferenciats per nivells d'altura.

11
24La cuina, oberta i una mica més elevada del menjador, està totalment equipada i té un annex a la zona de rentat interior. El menjador, per la seva banda, està molt il·luminat per la seva sortida a l'exterior i compta amb llar de foc.

15El dúplex té una terrassa de 12 m2 amb orientació sud, la millor orientació pel sol. A més, tot l'habitatge està equipat amb calefacció a gas i aire condicionat, ideal per combatre les nits caloroses d'estiu o els frescos dies d'hivern.

06Finalment, la zona comunitària disposa d'una piscina i pel preu de la venda, l'habitatge inclou una plaça de pàrquing en el mateix bloc de pisos. Amb tot, un dúplex d'Organ immillorable situat al Parc Central.

08

 

 
Comentaris

Destaquem