'Moment tapes', a ritme de tapes!

Tercer 'Moment tapes', l'experiència d'anar de picoteig per Sant Cugat amb una Estrella Damm

Avui he fet, el que es podria dir, unes tapes i cerveses amb ritme. He quedat amb una amiga per anar a descobrir alguns bars de la ruta de tapes, i hem anat per la zona dels cines: hem anat al Tost i a l'RK. Entre tota la gent que gaudia de les tapes i les cerveses, amb la meva colega hem decidit aportar una mica de ritme a les terrasses i hem recordat vells temps de colònies i jocs de taula.

Entre això i que les dues som bastoneres, hem creat uns ritmes, si més no, curiosos. I sí, la gent ens mirava amb cara de sorpresa i fins i tot alguna cambrera ens ha observat amb una certa cara estranya.

Però després ens ha passat una cosa molt curiosa! I és que una noia d'unes taules més enllà estava veient el vídeo que he penjat i li cantava la cançó al seu fill!

Una tapa per cada dia

Tapes i cerveses de dissabte nit. FOTO: Esther Madrona

Aquest cap de setmana i el següent, la santcugatenca Esther Madrona es passejarà per als restaurants que ofereixen tapes per fer un tastet i prendre's un quinto d'Estrella Damm. 

Segueix-nos a les xarxes socials del TOT i a través de (Facebook, Instagram i Twitter amb el hashtag) #SantCugatVaDeTapes). 

La ruta de tapes, donava el tret de sortida aquest dijous 15 de setembre. Des de llavors, i fins al pròxim diumenge 25, podreu gaudir de tantes tapes com vulgueu! El preu de cada tapa més canya o quinto és de 2,5€. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem