'Moment tapes', Amb tapes i fent amics

Quart 'Moment tapes', l'experiència d'anar de picoteig per Sant Cugat amb una Estrella Damm

Avui he anat a fer tapes i cerveses amb tres bons amics. De fet, ells són súper bons amics entre ells i a mi em deixen compartir-hi algunes estones. Sigui com sigui, sempre que estic amb ells la combinació acaba sent brutal.

Els he enganyat perquè m'acompanyessin a fer algunes tapes, i ens hem quedat ben bé pel centre de Sant Cugat. Hem anat al Celler d'en Medir, a tastar la seva tapa: han adaptat una de els coques de la seva carta al format tapa, tres mossegades espectaculars.

Després de tants dies fent tapes, avui no he pogut evitar parlar amb la gent del restaurant (eh, no m'ha costat gens parlar amb gent desoneguda!) i demanar que em deixessin mirar com ho preparaven tot: en definitiva, volia entrar a la cuina del restaurant.

He aconseguit colar-me a la cuina i estar una estona darrere la barra. Realment, és espectacular. A banda de seguir oferint la seva carta habitual, preparen expressament una tapa per oferir a tota aquesta gent que passeja mig zombi per la ciutat mentre mira el mapa amb totes les tapes marcades.

De totes maneres, he vist que el que m'agrada a mi és gaudir de les bones estones que comparteixo amb aquests tres amics davant, darrere o al costat d'una barra de bar amb una bona Estrella a la mà.

Una tapa per cada dia

Com es prepara el Sant Cugat Va de Tapes? FOTO: Esther Madrona

Aquest cap de setmana i el següent, la santcugatenca Esther Madrona es passejarà per als restaurants que ofereixen tapes per fer un tastet i prendre's un quinto d'Estrella Damm. 

Segueix-nos a les xarxes socials del TOT i a través de (Facebook, Instagram i Twitter amb el hashtag) #SantCugatVaDeTapes). 

La ruta de tapes, donava el tret de sortida aquest dijous 15 de setembre. Des de llavors, i fins al pròxim diumenge 25, podreu gaudir de tantes tapes com vulgueu! El preu de cada tapa més canya o quinto és de 2,5€. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem