Mor Josep Casajuana, de Mobles Casajuana i referent del Club Muntanyenc

La cerimònia de comiat és aquest dimarts a les 11.30 hores al Monestir de Sant Cugat

El santcugatenc Josep Casajuana ha mort aquest 23 de juny. Santcugatenc de naixament, va ser el propietari juntament amb la seva dona d'un dels comerços més emblemàtics de Sant Cugat, Mobles Casajuana, que va obrir les seves portes el 1958 i va baixar la persiana el 2014. A més, era un dels referents del Club Muntanyenc de Sant Cugat i va ser soci-fundador del Club Tennis Natació Sant Cugat.

 

Aquest 24 de juny hi ha la vetlla al Tanatori de Sant Cugat, des de les onze del matí i fins a les vuit del vespre. La cerimònia de comiat serà al Monestir de Sant Cugat aquest dimarts, 25 de juny, a les 11.30 hores.

Josep Casajuana també va ser el fundador de la Unió de Botiguers de Sant Cugat, la llavor del que avui en dia és l'associació Sant Cugat Comerç. I és que durant més de 50 anys va regentar la botiga Mobles Casajuana amb Antònia Villadelprat, la seva dona, al carrer de Santiago Rusiñol.

Era un dels socis més antics del Club Muntanyenc i va ser homenatjat durant l'acte central de celebració dels 75 anys de l'entitat santcugatenca, el passat mes d'abril, pels seus tres quarts de segle com a membre del club.

 
Comentaris

Destaquem