Mor Lluís Casat, conserge de La Farga durant més de 20 anys

Casat va ser conserge del centre educatiu des de l'any 1974 fins a l'any 1996

El dimecres, 14 d'abril, va morir als 89 anys Lluís Casat, qui fou durant més de 20 anys conserge de La Farga. Casat va ocupar aquesta funció en el centre educatiu des de l'any 1974 fins a l'any 1996 i, inclús, va viure durant un període en una casa situada dins del recinte de l'escola. "Va ser el conserge durant els primers anys de l'escola, quan tota aquella zona eren camps", explica el director del centre Miquel Riera, al TOT.

 

Lluís Casat va arribar a La Farga als anys 70, provinent de la Vall d'Aran, i va deixar empremta a l'escola. "Era una persona amb molt d'afecte cap als professors i cap als alumnes, una persona molt apreciada", apunta Riera, que a més destaca "la humanitat" de Casat. D'altra banda, Miquel Riera recorda també que el conserge era un gran amant del futbol: "Els dissabtes no es perdia els partits de competició dels equips de l'escola, i donava indicacions i consells als entrenadors".

Cal destacar que Lluís Casat era el pare de cinc filles, entre elles la regidora de Junts per Sant Cugat, Sandra Casat. A més, era avi de 12 néts.

 
Comentaris

Destaquem