contingut promocionat
tbkids1 logo

 

Aquest Nadal gaudeix de la tecnologia de manera creativa

TBKids ofereix un campus nadalenc per a tots els nens i joves que vulguin aprendre sobre la tecnologia i robòtica

Avui dia la tecnologia està present al nostre dia a dia, i en conviure amb ella diàriament ens crea la necessitat de conèixer-la d'una manera diferent i didàctica. TBKids ofereix una sèrie de cursos per fer activitats tecnològiques extraescolars de manera divertida i creativa.

Gràcies a la inquietud d'un grup de professionals amb ganes d'ensenyar als nens i nenes a convertir-se en creadors de tecnologia i no simplement a ser usuaris. Realitzen projectes de base tecnològica a través d'un projecte col·laboratiu i cooperatiu de manera personalitzada segons les inquietuds i necessitats de tots els nens i joves que vulguin aprendre sobre el món tecnològic i la robòtica. Fomentant així la cooperació, el pensament crític i digital, la comunicació i habilitats interpersonals, la col·laboració i la creativitat. Disposen d'activitats dissenyades per infantil, primària, secundària i batxillerat. Treballen tant a escoles públiques, privades i concertades com a extraescolars, i també de manera individual al seu local situat al carrer de Sant Antoni número 6.

Campus vacacionals tecnològics

Tanmateix, si els teus fills i filles són apassionats de la tecnologia, aquest Nadal podran gaudir a TbKids Sant Cugat un fantàstic Campus vacacional tecnològic i creatiu perquè els més petits i joves de la casa puguin aprendre durant els dies de les vacances de Nadal sobre la tecnologia, i la robòtica, i també fomentant el treball en equip. Si vols que els teus fills s'ho passin bé i aprenguin la novetat tecnològica, i sobretot, passar un Nadal diferent, TbKids és el seu lloc, inclús farà amics compartint la passió per la tecnologia.Aquests campus també ho fan en Setmana Santa, a vacances d'estiu amb també l'opció de fer campaments d'estiu tecnològics.

Aniversaris únics i creatius

I, a més, si els més petits de la casa amants de la tecnologia volen viure el seu dia de manera tecnològica i especial, TbKids també prepara aniversaris i un Scape Room perquè puguin viure un dia genial amb els seus amics superant reptes amb una fantàstica ambientació i amb menjar. 

No ho dubtis en permetre descobrir la tecnologia als teus fills, de segur que s'ho passaran genial!

 
Comentaris

Destaquem