El Nadal a Sant Cugat destinarà un espai per a joves

Aquest Nadal arriba el PARC JOVE per primera vegada a Sant Cugat

Aquest Nadal arriba el PARC JOVE per primera vegada a Sant Cugat, un espai que aglutinarà una àmplia programació d’activitats per als joves de la ciutat.

Es duran a terme més de 80 activitats de diferents tipus: tallers, reptes, actuacions musicals i teatrals, espais esportius i espais de reflexió "per afavorir el pensament crític dels i les joves". En l’organització han participat col·lectius de joves de la ciutat.

El Parc Jove anirà instal·lat al parc de Ramon Barnils, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener. Les nits del 2, 3 i 4 de gener hi haurà espectacles i concerts. La instal·lació comptarà amb els següents espais:

  • LA CARPA: als matins, es faran activitats d’immersió tecnològica i a les tardes, activitats de música, dansa i teatre.
  • EL TALLER: espai de reflexió i creació, al voltant de temes com feminisme, ecologisme o sostenibilitat. La traca final la posarà el primer Torneig de Globus de Sant Cugat.
  • EL PARC: jocs d’enigmes i instal·lacions: escapes rooms, geocatching i circuït XtremRace.
  • EL BALCÓ: un petit parc urbà amb circuïts de scooters, skates, triaal, rocòdrom i tirolina.
  • ESPAI CANTINA: amb foodtrucks i varietat gastronòmica.

Una de les activitats destacades de l'espai jove és el Quinto de Nadal organitzat per Cal Temerari.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem