Arriba una nova edició del Premi Torre Negra

S'obre el període de presentació de candidatures del Premi Torre Negra, un premi l'objectiu del qual és reconèixer les iniciatives locals en defensa del medi ambient

El Premi Torre Negra en Defensa del Medi Ambient celebra la seva 2a edició i enguany ho fa amb la possibilitat de presentar candidatures, després que la Comissió Pi Xandri+20 i el Club Muntanyenc Sant Cugat atorguessin el primer guardó a Fridays For Future. En aquesta 2a edició del Premi Torre Negra, una edició en la qual s'han sumat a l'organització l'editorial Pol·len, Fridays For Future i ElCugatenc, l'objectiu és reconèixer les iniciatives locals en defensa del medi ambient.

D'aquesta manera, totes aquelles iniciatives individuals o col·lectives que lluitin per la defensa, la conservació o millora del medi ambient podran presentar la seva candidatura de manera telemàtica fins al dimarts 30 de març, darrer dia per oficialitzar la candidatura. Posteriorment, es formarà un jurat de 5 persones que decidirà quina és la candidatura mereixedora d'aquest premi, un premi de reconeixement i agraïment ecologista local.

Amb tot, Germán Llerena, membre de la Plataforma de Defensa de Torre Negra, ha volgut promoure la participació de la ciutadania: "Volem reconèixer noves lluites de contextos diferents i aquest any volem que la gent participi. La lluita per Torre Negra continua pendent i encara que estigui judicialitzat, nosaltres continuem amb el moviment de defensa amb la intenció d'evitar que s'urbanitzi aquest espai".

 
 
Comentaris

Destaquem