Arriba una nova edició del Gran Recapte, marcada per la pandèmia i es busquen voluntaris

La 12a edició del Gran Recapte es farà amb donacions monetàries a causa de la pandèmia

Els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya impulsen la 12a edició del Gran Recapte que, enguany, arriba molt marcada per la pandèmia de la Covid-19. El Gran Recapte 2020, que se celebra els dies 20 i 21 de novembre, tindrà format digital, i és que les compres solidàries s'hauran se substitueixen per donacions monetàries, adreçades en exclusivitat a comprar aliments.

 

El canal de donació serà la web pròpia dels Bancs dels Aliments. Els fons aconseguits es destinaran a la compra i distribució d’aliments. Aquest any s’incorpora també el canal de pagament Bizum que amb el Codi 33596 pretén agilitzar les donacions des del mòbil i arribar a un públic més ampli.

Donacions presencials

La campanya del Gran Recapte es farà al llarg de la setmana del 16 de novembre i fins al dissabte 21 en els principals supermercats, serà el mateix personal qui convidin a la ciutadania a fer donacions a l’hora de pagar a caixa, mitjançant  un Codi Gran Recapte que s’oferirà al donant. El divendres 20 i el dissabte 21 de novembre, es reforçaran aquests supermercats amb la presència de voluntariat, que explicarà la importància de seguir col·laborant en el Gran Recapte.

És per això, que des dels Bancs d'Aliments fan una crida per aconseguir més de 8.500 voluntaris i voluntàries. Per inscriure's cal fer-ho aquí. Cal destacar que els Bancs dels Aliments travessen el pitjor moment des de la seva creació amb una xifra rècord de 262 mil persones ateses.

 
Comentaris

Destaquem