La nova normalitat i el primer any del govern municipal, el més destacat de la setmana

El TOT segueix informant sobre la desescalada de la COVID-19 en clau santcugatenca, mitjançant entrevistes i reportatges

Sant Cugat, com la resta de Catalunya, ha superat les 4 fases de la desescalada del confinament, després d'entrar a l'etapa de represa, el darrer divendres 19 de juny. 3 mesos més tard de l'estat d'alarma, decretat pel govern espanyol el 14 de març, Sant Cugat es troba en aquesta nova normalitat.

Així doncs, començàvem la setmana, el dilluns 15 de juny, amb la celebració del primer any de mandat del govern, un any marcat per la pandèmia de la COVID-19, els informes de l'interventor, la mobilitat i canvis en cultura, entre altres.

Més info: Un any de mandat del nou govern marcat per la COVID-19

El dimarts, obríem el dia amb el més destacat del Ple Municipal de juny, celebrat el dilluns 15, a més, coneixíem l'oferta de casals i activitats d'estiu de Sant Cugat i la partida de 240.000€ de l'Ajuntament perquè cap infant es quedi sense poder gaudir d'uns casals durant l'estiu.

 

Més info: 2 mocions aprovades, 3 d'institucionals i 1 de rebutjada al ple municipal

Ja dimecres, analitzàvem l'emergència habitacional a Sant Cugat que ha causat la COVID-19 i l'alerta, per part del Sindicat de Llogaters, d'una onada d'expulsions del municipi. També dimecres coneixíem l'avanç de Sant Cugat a la fase 3.

Més info: Alerten d’una onada d’expulsions de Sant Cugat per la crisi del coronavirus

De cara al dijous, explicàvem la superació de Sant Cugat de les 4 fases de la desescalada, ja que Catalunya avançava a l'etapa de represa a partir del divendres 19 de juny, i Pere Soler, primer secretari del PSC i tinent d'alcaldia, feia un balanç del primer any de mandat.

 

Més info: Soler (PSC): "Després d'un any s'ha vist que ens uneix molt més del què ens separa"

El divendres 19 de juny un incendi a un habitatge de Sant Cugat obria les notícies del dia i coneixíem el nombre de morts del Vallès Occidental a causa de la COVID-19. A més, Aldo Ciprián, portaveu de Ciutadans a Sant Cugat, analitzava el primer any del govern municipal.

Més info: Ciprian (Cs): "No entenem la política de fets consumats del tripartit"

Finalment, la valoració de Núria Gibert, portaveu de la CUP i tinenta d'alcaldia, del primer any de mandat del govern municipal copava l'obertura del dissabte i el diumenge 21 de juny iniciem amb una entrevista a Llibori Casadellà, president de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem